U kunt hier inloggen

Login

Mattheus 5:14

Jullie zijn het licht in de wereld.

Een stad die boven op een berg ligt,

kan niet verborgen blijven.Kerkdiensten

 

Ochtenddienst
Elke zondag om 10:00 uur 

 

U kunt deze kerkdienst ook volgen via:

http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11235

of

http://youtube.com/c/cgkdenhaag/

 

Middagdienst
Om de week zondag om 16.30 uur 

 

Beluister diensten »

 

www.kerktijden.nl

Op aswoensdag is het 40-dagen project gestart van het Missionair Platform Den Haag om zo samen toe te leven naar Pasen aan de hand van verschillende gebedsvlogs en teksten uit Johannes. Elke maandag, woensdag en vrijdag plaatsen we gedurende de vastentijd een filmpje van 2/3 minuten vanuit een specifieke Haagse context. Deze stellen zij beschikbaar op de website van Missionair platform Den Haag en sociale media (YouTube, Facebook en Twitter).

 

Als Nebokerk hebben wij het verlangen dat meer mensen de Heer Jezus leren kennen en de bevrijding ervaren die bij Hem te vinden is. Vanuit dit verlangen proberen we goede buren te zijn en positief en opbouwend in de wijk aanwezig te zijn. We staan open voor het contact met iedereen zonder voorwaarden. Iedereen is ook welkom bij onze activiteiten en kerkdiensten. We zien het als een uitdaging om die ook zo in te vullen, dat iedereen zich welkom voelt en geen onnodige drempels ervaart.

Collectebonnen bedragen € 0,75 per stuk en worden in vellen van 20 bonnen verstrekt. Eén vel kost dus € 15,00. De collectebonnen kunnen uitsluitend worden besteld door overmaking van het gewenste bedrag aan collectebonnen op bankrekening NL72INGB0000274010 ten name van Chr. Geref. Kerk Den Haag. Denkt u er a.u.b. aan om bij de omschrijving ‘collectebonnen’ te vermelden? Na ontvangst van uw betaling worden de bonnen aan u uitgereikt door Alexander en Sulastri

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website: een website met allerlei informatie voor gemeenteleden, maar ook voor iedereen die hier "zomaar" eens een kijkje wil nemen.

We vinden het fijn om u te ontmoeten. Tijdens de kerkdiensten op zondag, in de Nebokerk, maar ook bij onze groeigroepen, kinderclubs, tienerclubs, 50+ maaltijden en alle andere activiteiten die georganiseerd worden, bent u welkom. Wilt u nader met ons kennis maken? We zijn een levendige, enthousiaste, kerkelijke geloofsgemeenschap, waarin God centraal staat. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact op via de mail of de telefoon. We staan u graag te woord! 

 

Subcategorieën

Nebokerk

 

Rhijnvis Feithlaan 114

2533 GG Den Haag